OM OSS

Trädgårdsföreningen som är del av Sveriges Trädgård
Sölvesborgs Trädgårdförening bildades redan 1909 då några damer och herrar samlades i folkskolan i Sölvesborg för att bilda en förening vid namn fruktodlareförening, inriktat på fruktodling. Med tiden kom det att omfatta trädgårdsskötsel i allmänhet och namnet ändrades till Sölvesborgsortens Trädgårdsodlareförening. Sedan 1970 har föreningen namnet Sölvesborgs Trädgårdsförening.

Föreningen har idag ca 300 medlemshushåll. Vi erbjuder ett omfattande program med trädgårdsbesök, inköpsresor, föredrag och praktiska aktiviteter. Vi vill inspirera och ge kunskap både till den erfarna trädgårdsodlaren och till dig som är nybliven villaägare eller bara odlar på din balkong.

Du hittar hela programmet här och som medlem får du möjlighet att träffa andra trädgårdsintresserade.
Sölvesborgs Trädgårdsförening finns på Facebook och Instagram, följ oss gärna.

294 91 Sölvesborg